Brody Jenner

Brody Jenner (Sam Brody Jenner), är född den 21:e augusti 1983. Han är en amerikansk kändis från teve. Brody har varit med och spelat i flera dokusåpor bland annat The Princes of Malibu (2005) och The Hills (2006) i MTV. Han har också jobbat som modell för en klädeskollektion från Guess och herrunderkläder för Agent Provocateur.

Brody Jenner är son till Bruce Jenner och hans före detta fru Linda Thompson. Bruce Jenner är numera gift med Kris Jenner, vilket alltså är styvmor till Bruce. Kris Jenner och hennes familj är framförallt kända genom reality teveserien Keeping Up with the Kardashians i vilken dokusåpa även Brody har deltagit i flera avsnitt. Själv är han dock mest känd från att ha deltagit i ovan nämnda teveserie The Hill på MTV.

Brody är styvbror till sina betydligt kändare styvsyskon Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khloé Kardashian Odom och Rob Kardashian. Han är halvbror till Kendall Jenner och Kylie Jenner samt Burton Jenner och Casey Jenner. Han har en helbror Brandon Jenner.

2009 spelade han in dokusåpan Bromance i vilken unga män tävlar om att få bli del av Brodys kompisgäng.

Personligt om Brody Jenner

Brody har varit tillsammans med den kända sångerskan Avril Lavigne men i början av 2012 tog förhållandet slut. Efter två år tillsammans bestämde sig paret tillsammans för att bryta upp efter att ha haft stora problem med att balansera sina privatliv och jobb.

⇒ Familjen Kardashian / Jenner

Webbsiter

  Familjen Kardashian / Jenner