Scott Disick

Scott Disick, är född den 26:e maj 1983, han är från USA och är en känd teveperson och jobbar även som modell (mannekäng) och skådespelare. Han gifte sig med Kourtney Kardashian 2007 och de har tillsammans en son, Mason Dash Disick som föddes den 14 december 2009, de bor tillsammans i New York. I november 2011 berättade Kourtney att hon var gravid med Scotts andra barn.

Scott Disick har förutom att ha medverkat i Keeping Up with the Kardashians även varit med i dokusåporna Kourtney and Khloé Take Miami och Kourtney and Kim Take New York. Även hans föräldrar Jeffrey och Bonnie Disick har varit i ett par avsnitt av den först nämnda teveserien. Hans enda bror och syskon heter David och jobbar som fotograf. Hans farfar som också heter David här advokat.

Scott och Kourtneys relation har varit stormig men efter att Kourtney blev gravid med parets först barn så kom dom närmare varandra igen och bestämde sig för att på allvar satsa på sitt förhållande. Han har också haft en dålig relation till resten av familjen Kardashian, då kanske främst Bruce och Kris Jenner. För att komma bort från resten av familjen övertalade han Kourtney att tillsammans flytta till New York.

I slutet av 2011 viskades det om att Scott har haft en hemlig kärleksaffär med Kristin Cavallari. Kristin Cavallari är en amerikansk reality-TV stärna och fotomodell född 1987 i Colorado, USA. Hon var också, men inte numera, nära vän till Kourtney.

Scott har studerat i privatskolan The Ross School i New York (East Hampton).

Filmografi

  • 2007: Keeping Up with the Kardashians, reality teve, som sig själv
  • 2009: Kourtney and Khloé Take Miami, reality teve, som sig själv
  • 2011: HBR, teve serie, som sig själv
  • 2011: Kim’s Fairytale Wedding: A Kardashian Event – Part 2, teve film, som sig själv
  • 2011-2012: Kourtney and Kim Take New York, reality teve, som sig själv
⇒ Familjen Kardashian

Webbsiter

  Familjen Kardashian