Personligt

Under 2000 gifte sig Kim Kardashian med musikproducenten Damon Thomas, de skilde sig sedermera 2004.

Undre 2007 sågs Kardashian på date med R&B sångaren Ray J, senare under 2007 började hon gå på date med NFL stjärnan Reggie Bush efter att de hade möts på ESPY Awards. Paret bröt upp i juli 2009. I september 2009 uttalade sig E! att Kardashian hade besökt Bush. ” [Khloé’s] bröllop fick henna att sakna honom så hon flög till honom för att få träffas igen”. Enligt deras reality show så började de gå på date igen i oktober 2009, i mars 2010 gick de skilda vägar igen. Hon gick på date med Miles Austin från Dallas Cowboys till augusti 2010. Senare konfirmerade senare att hon och Austin verkligen var ett par, de bröt upp i september 2010. Senare i november sågs hon med modellen Gabriel Aubry men i december hade också de brutit upp. Kardashian började då gå på date med NBA spelaren Kris Humphries från New Jersey Nets.

Den 18:e maj 2011 förlovade sig Humphries and Kardashian. Humphries friade med en egendesignad 20,5 karats Lorrain Schwartz diamant ring.

Kim Kardashian sex video

I februari 2007 läckte en pornografisk hemgjord video film (sex tape) ut som hon hade gjort med Ray J. Kardashian stämde Vivid Entertainment över äganderätt till filmen. Sent i april 2007 drog Kardashian tillbaks stämningen och kom till förlikning med Vivid Entertainment med en ersättning på 5 millioner dollar, eller 30 millioner svenska kronor.

Övrigt

Kardashian har blivit stämd av Dr. Sanford Siegal skaparen av “Cookie Diet”, en stämning utan resultat.

Kim Kardashian uttalar sig öppet för upprättelse av det Armeniska folkmordet. Vid ett flertal tillfällen har hon uppmanat Barack Obama och den amerikanska regeringen visa sitt stöd för folkmordet. Den 21:e april 2011, ett par dagar före den 96:e årsdagen av det Armeniska folkmordet skrev hon om det på sin blogg för att ytterliggare belysa detta, hon twittrade också till sina fans och skrev om vikten av upprättelse.

I april 2010 lanserade Kardashian till sammans med Cyndi Lauper kampanjen Give a Damn för att skapa större medvetenhet om diskriminering av HBT som en del av hennes True Colors Fund. Kampanjen syftar till att få heterosexuella att acceptera homosexuella, bisexuella och transsexuella och stoppa diskriminering. Andra kända personer deltar i kampanjen är bland annat Whoopi Goldberg, Jason Mraz, Elton John, Judith Light, Cynthia Nixon, Clay Aiken, Sharon Osbourne och Kelly Osbourne.

Djurrättsorganisationen, Animal rights PETA har vid upprepade tillfällen kritiserat Kardashian för att hon använder och bär pälskläder. De har utnämnt henna till en av de fem värsta personerna eller organization under 2010 när det handlar om djurens rätt i samhället.

  Karriär och affärer
  Musik, film och blogg